Furnit

Furnit är ett möbelföretag som riktar sig mot restauranger, caféer och hotell. De valde att helhjärtat satsa på en smart e-handelslösning från Vendex Media

Behov

Furnit behövde en e-handelslösning med ett stort antal specialfunktioner för att möta deras utmaningar

Företaget skötte all sin produkthantering, ordrar och lagerhantering i affärssystemet Specter. För att slippa ett dubbelarbete ville man att produkter som fanns i affärssystemet automatiskt skulle skapas upp i webbutiken. Vidare ville man att ordrar lagda i webbutiken skulle skickas till affärssystemet.

Man hade också behov av specialfunktioner så som volymrabatt, specialrabatt för avtalskunder, stöd för specialprodukter, en kassa där kunden lätt kan byta mellan privatperson och företag, integration med Instagram, fraktberäkning baserat på postnummer, m.m.

Lösning

Lösningen blev en e-handelslösning som uppfyllde alla kundens krav

Projektet mynnade ut i en e-handelslösning som uppfyllde kundens alla krav. Projektet har sedan lett till ett långvarit förhållande där vidareutveckling sker kontinuerligt.

Kunden var oerhört nöjd och har även anlitet Vendex Media för digital marknadsföring både genom SEO och Google-annonser.

Fler bilder

Se även dessa utvalda projekt

Ta gärna kontakt med mig!

Per Jacobsson

VD

Nyfiken på att skaffa ny hemsida eller webbutik till ditt företag? Kontakta mig gärna för ett förutsättningslöst möte över en kopp kaffe.