Vi är en professionell webbyrå som håller vad vi lovar

Vendex Media är en väletablerad webbyrå i Växjö, som funnits sedan 2016. 

Vi vill göra de mindre företagen synliga på internet/webben och öka deras intäkter från e-handel genom att erbjuda moderna och responsiva hemsidor samt moderna e-handelslösningar väl integrerade med ekonomisystem som t ex Fortnox och Visma samt för- och eftersystem mm.

Vi sträver efter att bidra till våra kunders framgång och lönsamhet genom att utveckla och underhålla deras hemsidor och webbshopar. Vi jobbar också med SEO (sökmotoroptimering) för att göra våra kunders hemsidor synliga på internet. Syns man inte så finns man inte. SEO är viktigt för att hitta nya kunder, få nöjda kunder och hitta medarbetare.

Långvarigt samarbete

Vi erbjuder en helhetslösning vilket innebär att vi inte bara skapar en helt ny hemsida åt dig men vi tar också hand om driften och sökmotoroptimeringen efter hemsidan har lanserats. I driften ingår backup, övervakning och support. Låt oss ta hand om det tekniska så får ni tid att fokusera på er kärnverksamhet. 

Vi siktar alltid på längre samarbeten med våra kunder där vi hoppas att ni ser oss som er digitala partner. Att bygga en hemsida är första steget mot en framgångsrik digital närvaro. Därefter gäller det att optimera denna webbplats för att era kunder ska hitta er på Google med hjälp av sökmotoroptimering / SEO.

Vad våra kunder säger

Se vad några av våra kunder tycker om att jobba med Vendex Media

Johan Willstein

FläktComp Sweden AB

"Vi är mycket nöjda med vår hemsida som Per designat och utvecklat. Hans kompetens och lyhördhet gjorde det enkelt att jobba med honom. Vi kan varmt rekommendera hans tjänster till er som behöver förbättra er närvaro online. "

Örjan Svensson

Furnit Group AB

"Vendex Media är otroligt lyhörda och kunniga gällande framtagning av alla möjliga specialfunktioner vi behöver i vår webbutik. Rekommenderar starkt Vendex både för utveckling av webbutiker som hemsidor"

Erik Gabrielsson

Maze Advokater KB

"Snabb hjälp när det behövs och en attraktiv prisbild”

Ta gärna kontakt med mig!

Per Jacobsson

VD

Nyfiken på att skaffa ny hemsida eller webbutik till ditt företag? Kontakta mig gärna för ett förutsättningslöst möte över en kopp kaffe.