Vill du också få fler kunder och ökad trafik till din hemsida?

Fler potentiella kunder på din hemsida leder till fler affärer. 

Sökmotoroptimering (SEO)

SEO är en förkortning för Search Engine Optimization, eller sökmotoroptimering som det kallas på svenska. SEO / Sökmotoroptimering handlar om att på olika sätt göra så att din hemsida eller webbutik syns högt upp i sökresultaten på Google. 

Vi på Vendex Media älskar att jobba med SEO eftersom det effektivt driver mer trafik till din hemsida som i slutändan leder till ökad försäljning. Lyckas ni så lyckas vi!

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering för din hemsida eller webbutik? Kontakta oss idag för en gratis offert. Vi hjälper dig att öka synligheten på Google!

Digitala annonser (SEM)

Det är många gånger en bra idé att kombinera sökmotoroptimering med digitala annonser (så som Google Ads, Facebook ads, osv). 

Vi hjälper er att driva trafik till er hemsida eller webbutik för att se till att er försäljning ökar. Vi testar och anpassar hela tiden annonserna för att se till att de som fungerar bäst får mest utrymme. 

Sociala medier

Att finnas på sociala medier är idag nog så viktigt. Här kan du ha en dialog med dina kunder samtidigt som profilerar ditt företag både med inslag av kunskap och sälj. 

På sociala medier (så som exempelvis Facebook) kan du både nå potentiella kunder via organiska inlägg samt betalda annonser. En stor fördel med sociala medier är att du kan rikta annonser till exakt den målgrupp som är intressant för er och på så vis betalar ni inte för att visa annonser för kunder som kanske inte alls är intressanta för dig och ditt företag (jämför exempelvis med TV-reklam).